Klänningen

Pär Engsheden, sidenduchesse och kamédiademet. Snark (trist även om det är svårt att kalla det direkt fult)! Klänning var dock oväntat bar! Ribbing var säker på att det skulle bli en klänning med lång ärm, men tji fick hon, eller nåt. När jag ändå kommenterar: jag ger inte mycket för hängbuketter… Så, det var det första och sista som ni kommer att läsa om bröllopet på Hotspot.

Karolina Skande
 1. Cecilia writes

  HERREGUD, JAG HITTAR INGEN BITTERHET!!! Förlåt, men varför är alla så förbaskat upprörda för?? Nej men ärligt, hur tolkar ni detta inlägg som bittert?? För det första, jag ser ingen bitterhet, dissning eller dålig attityd det Skande skrev. För det andra, om det finns folk som gläds så entusiastiskt åt ett kungligt bröllop, så finns det även människor som rullar ögonen och suckar åt hela denna sex-siffriga hysteri. Jag fryner inte näsan över att ni tycker att monarki är något bra. Jag tycker att det mer är ni läsare som verkar betydligt mer bittra, som fräser åt oss som inte är lika entusiastiska som ni. Hört talas om meningsskiljaktighet?

 2. Maja writes

  Det jag reagerade mest över är tonen och att det på något vis uppfattas coolt av några av er modebloggare att helst inte skriva en rad om bröllopet. Men strunt samma, jag tror hela svenska folket (nästan) tycker annorlunda än dig, Skande. Och varför skriva så om Victoria på hennes stora dag i livet? Hade förväntat mig annat från dig. Kändes lite småsint. Men att hänga i Acne-butiken en dag som denna… tja jag vet inte…

 3. Soph writes

  Oj! Jag trodde du om någon skulle gilla klänningen, med tanke på din egen ganska sparsmakade, klassiska stil. Jag tyckte själv att klänningen var vacker, precis en sådan modell som låter bruden stråla på ett naturligt vackert sätt utan att klänningen stjäl showen. Dessutom tror jag att en klassisk look är ett intelligent drag, om man vill kunna titta på sina bröllopsfoton om 30 år utan skämmas åt dåtidens mode.

 4. Ida writes

  Nästan alla jag pratat med, modeintresserade eller inte, har sagt just “jag hade liksom förväntat mig nåt lite… mer” när man pratat om klänningen! Tänkte det var kul att höra det Karolina. Du är inte ensam :)

 5. Sara writes

  Hur skulle det vara om du visade hur du såg ut då du gifte dig?
  Eftersom du är så duktig på att tala om hur det ska vara i alla lägen så måste ju din outfit varit fulländad och felfri enligt dig iaf.
  Är du modig nog att göra det eller är det bara rätt läst att du är väldigt felsökande mot allt och alla hela tiden?

 6. Karolina Skande writes

  Sara (och ni andra som undrat): Till skillnad från Victoria så har jag möjligheten att hålla mitt bröllop privat. Det är inte en dag eller upplevelse som jag vill dela med mig av till er läsare, jag väljer att reservera den dagen för min familj och de som var närvarande.

 7. Anna-Carin writes

  Det är ju nästan pinsamt att du kallar klänningen “tråkig”, när du har bland de tråkigaste stilarna jag någonsin skådat. Kanske dags att titta på dig själv innan du yttrar dig nästa gång!

 8. Issa writes

  Anna-Carin: Herregud, jag skriver detta till dig mot bättre vetande (för jag vet att det blåser rakt igenom ditt huvud), MEN oavsett vad man själv har för stil har man rätt att ha en åsikt. Pucko! PS. Att du överhuvudtaget fick luft är ett mysterium efter att kollat in din blogg…

 9. Anki writes

  Undra vem som är puckot här! Issa som du skriver har väl ALLA rätt att ha en åsikt
  också Anna-Carin. Trist med sådana tråkiga verbala inlägg som Issas!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion