Modeveckankollen

Vi laddar upp inför Stockholms modevecka genom att fråga branschfolk vad de har för förhoppningar och förväntningar på den stundande modefesten. Kolla vad Filippa Berg och Emma Svensson tycker och tänker.

Karolina Skande
 1. Ida -www.lippstick.se skriver

  Riktigt intressant!
  / Kram Ida-www.lippstick.se

 2. Sica skriver

  Ser riktigt fram emot modeveckan!

 3. Jenny skriver

  Fin baddraktskropp!

  Vill vara lika smal sjalv

  Kram Jenny

 4. click for this site skriver

  I am not sure how man kind are getting to these cool minds. This is just great and not each person could do it as not every invested investments brings money. All on this life depends on money, even some matters that don’t look like should depend from the firstlook, still if people just tried think deeper about this long time you could become sure that money in one way or another is the fuel and the question is it that good? Is it possible to turnaround more?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion