Ljummen start

Mugler, Dries van Noten, Damir Doma, Rue du Mail

Trögstartat i Paris. Väldigt gamla hjulspår, ja, även för “avantgardisterna” och då är det riktigt illa. Mugler mest intressant men är det bara jag som tycker att det känns lite tillkrystat. Dries som brukar vara mönstrens mästare har satsat på ett svart/vitt fotomönster som jag har svårt att förstå (samt stuvbitar från Stella McCartneys vårkollektion). Damir Doma måste ta nästa steg nu, det känns inte som om det utvecklas. Rue du Mail, utan varken riktning eller mål – spretigt.

Karolina Skande
 1. Marcella Mravec writes

  Dries ser supertrist ut! :(

 2. Karolina Skande writes

  Marce: eller hur!?!

 3. Sara writes

  Vänta bara ni idag smäller det tror jag. Balenciaga om 27 min..sedan Carven som jag tror på sedan Arora..

 4. Johanna writes

  Herregud, är det ett höftben som sticker ut på tjejen till vänster? Vänjer mig aldrig vid svältidealet. Jag hoppas också på Carven!

 5. Emilia writes

  Jag håller inte med, älskar dries van noten kollektionen!

 6. etvomir writes

  Gud vad trist! Den längst till vänster är det fulaste jag sett sedan Gina Tricots spetskollektion. När man ser sånt här tappar man verkligen lusten och tycker det här med mode är trist. Ungefär som jag tänkte då du Karolina Skande med kollega skrev en så smaklös -pepp-text om roddracet – att sossar knappast skulle välja ett sånt evenemang – eftersom de är för trökiga. Det är för lite entreprenörskap över sossar. Annat e det med kungligheterna.. Jag har inte kunnat läsa din blogg sedan dess. Jag trodde ju Rodeo stod för något intelligent, men hade visst fått saken om bakfoten. Familjen R med sina kulturella referenser som sträcker sig till Läckberg och Da Buzz. Kan förresten bjuda på ett litet montage av din förebild Filippa Reinfeldt. http://www.faktum.nu/wp-content/uploads/2011/09/filippa2.jpg

 7. Johanna writes

  Etvomir: Vad märkligt, ändå är du ju här just nu?

 8. Hotspot writes

  Etvomir: nu har du nog missuppfattat mitt inlägg om Gants roddrace. Jag tyckte bara att det var intressant hur mode och politik hänger ihop. Att ett varumärke så uttalat kan ha politisk färg. Texten var inte menad att ta ställning för eller emot något politiskt parti utan ville bara ta upp fenomenet i sig. Sen att jag skrev positivt om själva eventet är något annat. Jag vidhåller att Gants roddrace är ett av de bästa marknadsevent jag varit på (när det kommer till modevarumärken). Det är otroligt välproducerat prickar helt rätt i målgruppen, med det inte sagt att jag nödvändigtvis är Gants målgrupp…

 9. Hotspot writes

  PS. Vad det gäller kungligheter så finns det nog ingen som (på ett personligt plan) är lika ointresserad som jag.

 10. Fager Dam writes

  Jag tyckte Dries var f a n t a s t i s k t bra!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion