New me New you…

New Years eve…var jag bjuden på flera fester, alla på olika öar. Valet föll på den vildaste av alla, mitt ute på en ö i mörkaste Sörmland…

med dansglada vänner. Här  Syster Sol på scen, hon är bara så bra…sen var det flera andra och dj`s.

Utanför dansar upplysta träd

Elden sprakar

 

Fyrverkerierna gnistrar och smäller av medan rislyktor stilla stiger upp mot den stjärnklara natthimlen.

Min vän Åsa var Nefertite…temat var guld…med glasögon på då hon letade efter ngt i väskan, såg hon ganska grotesk ut men bilden blev bra.

Ett av tälten utanför var dekorerat helt i guld. Där serverades chaite, frukter och nötter. Dom här vännerna skapar helt otroliga fester. dom lägger ner mycket energi på att göra vackert och det är generöst hela vägen.

Mobilmöten med dom som inte var där. Jag satt själv en stund och ringde runt. I Santa Fe var det mitt på dagen…Kenzo i Phuket hade just kommit hem från sitt nyårsfirande och klockan var 4 på morgonen där. I Paris samma som här…jag älskar dom där nyårs samtalen…en liten egen tradition jag skapat för att knyta ihop året som varit och bjuda in det nya.

Det jag älskar allra mest på nyårsafton är egentligen att vara hemma och tacka för det år som varit, ha min egen tillbakablick sen fira och släppa taget och efter det skapa de nya visionerna. Nu blev det mest fest och sen sova några timmar på det vackra ombyggda loftet och vakna till mjukt skönt regn på nyårsdagen…ett helt nytt år framför oss…vilken glädje!

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.