Paris in springtime- Ann Demeulemeester

Tillbaka till oktober-11, sommarvärme och vårvisningarna. Den här gången Ann Demeulemeester. Verkligen en av mina favoriter. Jag äger inte ett enda av hennes plagg men bara det att se visningarna ger mig en känsla av att äga allt. Hur nu det går ihop? Man kanske inte behöver äga för att älska helt enkelt!

Hennes former är bara så vackra och degraderingarna mellan svart och vitt fantastiska.

Alltid vackra detaljer…

Min kära vän Anja Cronberg, som tidigare skrev artiklar för Acne Magasine och numera har egna modebibeln Vestoj bl.a. satt bredvid mig på visningen, till min stora glädje.

Hennes glädje fyller alltid rummet.

Ann Demeulemeester är alltid trogen sina grundformer och det känns skönt. Dessutom är dom verkligen tidlösa.

Suzy Menkes är ovanligt stylad med halsband och väska i samma färg…

Svartvitt…

Offwhite.

Anja igen…härligt eller hur? Jag rekommenderar verkligen att ni söker efter hennes Vestoj, den kommer att bli en raritet.

Visningen fortsätter…

une piece extaordinaire.

Foto: Ingmari Lamy

Tack för den här visningen. Hoppas den har gett er glädje också. Ni vet väl att man kan gå in på www.style.com och se alla visningar, Alltid.

Ingmari Lamy
  1. c.. skriver

    Vackra kläder att drömma om…

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.