Paris in springtime- Ann Demeulemeester

Tillbaka till oktober-11, sommarvärme och vårvisningarna. Den här gången Ann Demeulemeester. Verkligen en av mina favoriter. Jag äger inte ett enda av hennes plagg men bara det att se visningarna ger mig en känsla av att äga allt. Hur nu det går ihop? Man kanske inte behöver äga för att älska helt enkelt!

Hennes former är bara så vackra och degraderingarna mellan svart och vitt fantastiska.

Alltid vackra detaljer…

Min kära vän Anja Cronberg, som tidigare skrev artiklar för Acne Magasine och numera har egna modebibeln Vestoj bl.a. satt bredvid mig på visningen, till min stora glädje.

Hennes glädje fyller alltid rummet.

Ann Demeulemeester är alltid trogen sina grundformer och det känns skönt. Dessutom är dom verkligen tidlösa.

Suzy Menkes är ovanligt stylad med halsband och väska i samma färg…

Svartvitt…

Offwhite.

Anja igen…härligt eller hur? Jag rekommenderar verkligen att ni söker efter hennes Vestoj, den kommer att bli en raritet.

Visningen fortsätter…

une piece extaordinaire.

Foto: Ingmari Lamy

Tack för den här visningen. Hoppas den har gett er glädje också. Ni vet väl att man kan gå in på www.style.com och se alla visningar, Alltid.

Ingmari Lamy
  1. c.. skriver

    Vackra kläder att drömma om…

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Paris. Sarah Moon outside Khadi&Co for the 10 years celebration. Khadi have the most beautiful handcrafted shawls and some clothes, its like wearing love on the body. This kind of fabrics which are hand picked, hand spun and hand woven is the biggest luxury today in a world where so much is lost to super fast production. My friend started her company for her love of the fabrics and to support the weavers so their craft doesn't die out. Look at www.khadiandco to see some of the beauty that cannot really be seen but needs to be felt by the touch of the body. #love #life #light #khadi#ghandi#heartfull #handicraft#khadiandco#paris#lovethebeautyofitall