Och sen…

gick jag ner genom Kungsträdgården för att ta bussen… och där var dom första skira körsbärsblommorna, årets första… och det var så oväntat för det var ju så kallt… och det är fortfarande så kallt. Men gå dit! Det är värt att vallfärda dit för att uppleva denna exotiska gåva, bara stå där en stund och ta in skönheten och det nästan ofattbara att det här skira, rosa, magiska livet blommar ut från torra grenar, år efter år…år efter år. Hur lyckliga är vi egentligen i våra stressade liv? Vad är egentligen viktigt? Kan det vara att tex stå under ett körsbärsträd en kall aprildag?

På bussen sen satt jag bredvid en dam som hade både kappa och väska från,,,Gudrun Sjöden! Jag fick lov att ta en bild. Undrar hur hon såg ut som ung?  Alla borde ha en bild på sig själva som unga i väskan. Det vore bara så roligt! Visst är hon fin!

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Fashionweeks have been going on since a month now, New York, London, Milano ended and Paris coming up, starting today. I follow some Instagram accounts that follow the fashion and will share them with you @anna_dello_russo Editor of Vogue Japan and super stylist with a huge private collection of designer clothes. Then there is @ellesverige @bonmagazine...more to follow #love #fashion #creativity #friendships #beauty #humanity #lovethebeautyofitall