And now again…

another  story that I found! Same photographer, Magnus Reed, was inspired to do some more work with me and I with him…so we did these for Beckmans school of design, for their final exam classes 92. BECKMANS VÄRLDSUTSTÄLLNING they named it

Designer: Helena Thelin

Desgner: Birgitta Wallqvist

Desgner: Birgitta Wallqvist

Designer: Alejandro Cabero

Designer: Alejandro Cabero

Foto: Magnus Reed for Beckmans school of design 92

Ingmari Lamy
  1. Ulrika Wulffsberg skriver

    Fortsätt lägga upp fantastiska bilder från din karriär! Jag tycker att de är nästan mer inspirerande än dagens modebilder!

  2. Ingmari Lamy skriver till Ulrika Wulffsberg

    OK, jag fortsätter! Men det kommer fortfarande att vara en mix mellan då och nu. Tack för att du tycker bildena är fantastiska!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Paris. Sarah Moon outside Khadi&Co for the 10 years celebration. Khadi have the most beautiful handcrafted shawls and some clothes, its like wearing love on the body. This kind of fabrics which are hand picked, hand spun and hand woven is the biggest luxury today in a world where so much is lost to super fast production. My friend started her company for her love of the fabrics and to support the weavers so their craft doesn't die out. Look at www.khadiandco to see some of the beauty that cannot really be seen but needs to be felt by the touch of the body. #love #life #light #khadi#ghandi#heartfull #handicraft#khadiandco#paris#lovethebeautyofitall