And now again…

another  story that I found! Same photographer, Magnus Reed, was inspired to do some more work with me and I with him…so we did these for Beckmans school of design, for their final exam classes 92. BECKMANS VÄRLDSUTSTÄLLNING they named it

Designer: Helena Thelin

Desgner: Birgitta Wallqvist

Desgner: Birgitta Wallqvist

Designer: Alejandro Cabero

Designer: Alejandro Cabero

Foto: Magnus Reed for Beckmans school of design 92

Ingmari Lamy
  1. Ulrika Wulffsberg skriver

    Fortsätt lägga upp fantastiska bilder från din karriär! Jag tycker att de är nästan mer inspirerande än dagens modebilder!

  2. Ingmari Lamy skriver till Ulrika Wulffsberg

    OK, jag fortsätter! Men det kommer fortfarande att vara en mix mellan då och nu. Tack för att du tycker bildena är fantastiska!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Photo of me for the SaintLaurent perfume Rive Gauche that was running for 5 years early 70s. This photo was posted by @olivierchatenet who found it. The photographer is the great GianPaolo Barbieri @gian.paolo.barbieri to whom I owe a lot of my 70s best work, a lot for Italian Vogue. His grand exhibit opened in Moscow last night. Wish I'd been there. So much love to you Gian Paolo. Thank you thank you thank you. #love #life #fashion #beauty#feminine #stlaurent#perfume#rivegauche#lovethebeautyofitall