Häktet!

Hårgänget på Häktet på Bysistorget på Södermalm! Där hänger nu bilder på mig och många andra. Värt ett besök! Eller kika in på Facebook, sök upp Hårgänget och gå in på tävling…för det är en tävling mellan frisörer…flest röster vinner…och om din motivering vinner så vinner du hårprodukter! Det var ett par härliga arbetstimmar med Carina från Hårgänget, fotograf Walter Frank och modell Birgitta Stubbing bl.a. Resultatet kan du alltså se på Häktet t.o.m…?

 

Ingmari Lamy
 1. felicia writes

  Ingmari!
  Minns för en massa år sedan när jag mötte dig när du kom ut från en secondhand butik på Söder, jag blev alldeles ställd för jag kände igen dig så mycket och så frågade jag om vi kände varandra. Då sa du ödmjukt att nej det gör vi nog inte men jag har jobbat som modell så du kanske har sett mig någonstans på bild? Det var en märklig känsla, du kändes så bekant, som om jag kände dig, men då hade jag väl förmodligen sett dig i något magasin eller på annat håll. Sen hittade jag till din blogg för ett par månader sedan och går in varje dag för att se om du lagt upp något nytt inlägg. De är så positiva, vackra, livfulla och inspirerande! De fyller mitt förvirrade 20-åriga jag med livskraft.

  Tack för att du delar med dig av ditt liv.
  Kram

 2. Ulla-Marie writes

  Lätt att jag ska rösta!

 3. Ingmari Lamy writes to felicia

  Tack Felicia, jag blir så berörd av dina fina ord. Det du skriver om ditt förvirrade 20-åriga liv och att fyllas av livskraft är bland det vackraste jag hört och jag tror att förvirring och livskraft är väldigt närbesläktade, t.o.m. går hand i hand, så om du lägger handen över hjärtat och bara säger tack mitt i det som kan upplevas som förvirring så kommer den där livskraften närmare och tydligare. Så mycket händer hela tiden även i en 64-årings liv och jag delar gärna med mig av mitt. Kom på en av mina vandringar nån gång om du vill. Leta efter ” Walk in Beauty” på Facebook. Mina events är inte så jätte officiella ännu men väldigt livsbejakande.

  En varm kram till dig, Ingmari

 4. Ingmari Lamy writes to Ulla-Marie

  Tack från Hårgänget och mig. Kram!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy