Aftonbladet intervju

Magda Gad och Gustav Hugosson från Aftonbladet kom till vårt möte i Backstugans trädgård en solig dag  Det skulle intervjuas inför artikeln Citytanten och jag skulle dela med mig av lite berättande om mig själv samt lite av min klädstil…

Magda skriver och jag pratar, vi pratar och det är härligt. Hon ska ut och paddla sen… nästa dag berättade hon att hon vann en tävling i kanot runt Kungsholmen. Jag berättade om mina vandringar ” Walk in Beauty” som jag börjat med på Djurgården…

Stark sol…min favoritplats i trädgården…

på brorsans restaurang Backstugan (där jag även har mitt trädgårdsland)

Jag bara gillar Allt! Att vara här, samtala med Magda, fotas av Gustav…

sitta på en bänk i solen och bli fotad… Superego eller vad? Det går att vara framför kameran och helt koppla bort sig själv och bara vara i ett tillstånd av närvaro. Mötas…vila…se och bli sedd. Avslappnat och mjukt.

Tycker om att ha en egen kamera också…

foto: Ingmari Lamy och Gustav

lite av mina kläder. Poncho från Tsumori Chisato, Blus med spets från Zucca. 50 år gammal klänning från min kompis mamma. Handsydd väska från tsumori, tema korallrev. Snäckhalsband (blomsterampel)

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.