Mörkt vatten-filmen

Manus Daga Lamy (hon skrev en skräckis redan som barn), Rafael Edholm och Björn Olofsson.

Ingmari Lamy

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
A week ago already! My dear beautiful model friend @fridargustavsson Dj at the opening of Chanel store in Stockholm. We had time to share a moment talking about important matters like supporting young women in knowing who they really are, beautiful beyond ideas. I love this Frida! See you soon #love #modelling #friendships #chanel#important #work #lovethebeautyofitall