Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Good morning my friends. Good night my friends. I have risen to this morning with so much joy in my heart welcoming this new day. It's also the birthday of my grandson turning 12 today, hurray! You my friends on the other side of this amazing beautiful planet. You are in my heart with me this day and I wish you a good resting night. Friends and family, here there and everywhere I love you all sooo much. So much. Because you're in my heart, in my prayers, in my thoughts, in my love. Also you who are in the illusion of separation for one reason or another. I Love #love #life #all #delicious #different#all #same#beauty #blossoms #lovethebeautyofitall