Mörkt vatten-filmen

Manus Daga Lamy (hon skrev en skräckis redan som barn), Rafael Edholm och Björn Olofsson.

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Fashionweeks have been going on since a month now, New York, London, Milano ended and Paris coming up, starting today. I follow some Instagram accounts that follow the fashion and will share them with you @anna_dello_russo Editor of Vogue Japan and super stylist with a huge private collection of designer clothes. Then there is @ellesverige @bonmagazine...more to follow #love #fashion #creativity #friendships #beauty #humanity #lovethebeautyofitall