Mörkt vatten-filmen

Manus Daga Lamy (hon skrev en skräckis redan som barn), Rafael Edholm och Björn Olofsson.

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Her music fills my heart and I dance in Inner Joy. Her smile is like the sun though she has hardly any teeth. She gives her gift. Her music and her smiling heart. Thank you stranger...woman on my path...I bow to you...and in my quest to grasp who's rich and poor and how to live the best life given, you are a great example of just giving. Gratitude. #love #life #music#women#gifts #giving#beyondrichandpoor#joy #streetmusic#lloveit #lovethebeautyofitall