Mörkt vatten-filmen

Manus Daga Lamy (hon skrev en skräckis redan som barn), Rafael Edholm och Björn Olofsson.

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
A million gratitude and thanks to this super team on a photo mission for  @gudrunsjoden autumn 2015. See all the amazing travel journals here on Instagram by @annabergstrand58 @violsol (she made a very personal beautiful one) @busiga @sannariley @fotografmats @martinwichardt You all have a special place in my heart. Our guide Fredrik was also great. And Island OH the power of the Beauty  of the Power inside and on top of this land OH! #lovethebeautyofitall