Stolt mamma på PREMIÄR…!

För snart 5 år sen började min dotter Daga Lamy, Rafael Edholm och Björn Olofsson skissa på ett filmmanus tillsammans. Otaliga arbetstimmar senare hade MÖRKT VATTEN Galapremiär på nya Rigoletto. För 3 år sen fanns post it lappar över hela Dagas hem med filmscener och dialoger som flyttades runt vartefter manuset tog form. Min Daga var i ständigt skrivande. Det bollades fram och tillbaka. Skådespelare valdes  etc…Jag fick ta del av huvuddragen i storyn, en sommartriller skulle det bli, men hade ändå ingen aning om upplösningen eller det som vävde samman hela handlingen förrän i torsdags då jag tillsammans med övrig inbjuden publik fich se den. Jag var så nervös mamma och sen stolt mamma då hennes namn stod  på filmduken i början av filmen tillsammans med Rafael och Björn. Det var full spänning hela tiden OCH EN RIKTIGT BRA FILM! Manus, regi. foto, scenografi, mask, skådespelare…allt! Helena af Sandberg, Sverrir Gudnason och fantastiska skådisen Andrzej Chyra, Polens stora stjärna. Tre superskådisar i supertät story.

Möte med Dagas vänner på Sturehof innan filmen och efterfest på Östermalmshallen fixad av Johan Petre. Om man tänker 5 år så låter det som en enormt lång tid och det är det, ett långt stycke liv. Som mamma har jag följt och stöttat och bara funnits där. Livet pågår och livet känns otroligt lyckligt och lyckat just precis NU. GRATTIS min älskling och grattis ni alla som varit med på Filmen. Jag önskar er stor succe! GÅ OCH SE! PREMIÄR IDAG 13/6!

Pappa Nick och Dagas vän Åsa…

kompisgänget framför Sturehof där vi hade lite förträff…

Stolta mamman. Dagen till ära iklädd jacka av Johannes Leijonberg från hans examenskollektion på Beckmans. Succe!

Stolta mamman och dotter Daga

Dagas vän Corinne i biokön…

Inne i foajen…spänningen stiger…

Precis innan…

Filmen har börjat! Puh! Nu får vi se! Spänning!

Efterfest på Östermalms saluhall. Rafael Edholm, medskribent och regissör.

Skådespelare Andrzej och Daga. Daga har även stått för kostym och mask till filmen. Helt imponerad mamma!

Daga och vännen Lotta

Skådespelaren Sverrir med Josefin…

På väg hem förbi mörkt vatten med en obeskrivlig lyckokänsla i magen. Obeskrivligt glad och lättad!

Filmen är spännande. Den är bra. Den är oväntat oförutsägbar. Gå oc se!

Ingmari Lamy
  1. Ulla-Marie writes

    Ja. Du har givetvis en kreativ (och urtjusig) dotter.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy