Änglar finns på riktigt.

Ja, änglar finns på riktigt! Riktiga människor som är riktiga änglar. En sån ängel räddade min dator då jag hade glömt den i Botaniska trädgården i Visby efter ett skype möte där. I gott sällskap satt jag i minst tre timmar efter och åt god middag då jag plötsligt kom på att min dator inte var där med mig…!!! Det blev snabb tur tillbaks till parken… där den inte fanns kvar, polisanmälan och sen fortsatt letning i den ljusa Visbynatten som kändes väldigt märklig just då. Tänk om…! Ja, tänk om…! Men nu var det faktiskt så att en ängel var det som hade hittat den och nu sätter jag ömt och tacksamt fingrarna på tangenterna igen. Puh…!

foto. Ingmari lamy

Letade sent på natten. Sen blev det ljust…!

Ingmari Lamy

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy