Änglar finns på riktigt.

Ja, änglar finns på riktigt! Riktiga människor som är riktiga änglar. En sån ängel räddade min dator då jag hade glömt den i Botaniska trädgården i Visby efter ett skype möte där. I gott sällskap satt jag i minst tre timmar efter och åt god middag då jag plötsligt kom på att min dator inte var där med mig…!!! Det blev snabb tur tillbaks till parken… där den inte fanns kvar, polisanmälan och sen fortsatt letning i den ljusa Visbynatten som kändes väldigt märklig just då. Tänk om…! Ja, tänk om…! Men nu var det faktiskt så att en ängel var det som hade hittat den och nu sätter jag ömt och tacksamt fingrarna på tangenterna igen. Puh…!

foto. Ingmari lamy

Letade sent på natten. Sen blev det ljust…!

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
From winter in Paris-les Tuileries I'm asking you all to go in to @stylelikeu and see their "Kickstarter link in bio". Just do that and you will be amazed at the difference this mother and daughter, Elisa and Lily have done to help the way women and men look at themself in the #iamwhatsunderneath project. Honest, stripped down, naked, revealing stories about how they have carried a low or no self esteem and now stepped into their real true selves and beauty. Just DO THIS FOR YOURSELF AND EVERYONE YOU LOVE #love#life #iamwhatsunderneath #stylelikeu #lovethebeautyofitall