Midsommar…

En härlig regndag idag och midsommar solen vill upp här samtidigt som jag har dator problem. Jag kör på och ser hur det går! Ok lite strul men nu går det i alla fall. Och dagarna går också dom…eller springer iväg känns det som. Jag undrar om det har med åldern att göra…eller vår tidsålder. Det sägs att energin globalt är uppspeedad…och jag kan bara gå till mig själv för att se att dom krav jag sätter på mig själv att PRESTERA är så mcket större nu än då, om jag tänker dåtid i mitt minne så tänker jag 20-30 år tillbaks i min tid. Och jag är ändå extremt noga med att ha medveten tid, andning, rörelse, följa mitt flöde osv…Nu var det , all uppspeedad tid till trots, en riktigt solig,lugn, njutbar, tidlös mid sommar hos vänner på Saltarö. Dagen gick mot natt och natten mötte dag under lek, sång, vandring och vila in i den längsta dagen på året ( ja det var ju dagen innan). Jag undrar, hur skulle vi förhålla oss till tid om vi inte hade våra bestämda högtider, ceremonier och vilodagar. Skulle vi bara köra på? Eller skulle vi vara lite kloka ändå? Med det viktigaste vi har, nämligen våra liv, för hur skulle vi kunna uppleva något alls utan dom? Alla smaker, dofter, känslor, tankar, rörelser…och den fria viljan att göra det precis på vårt eget sätt. Glad mid sommar och fortsatt sommar. Njut av livet!

foto. Ingmari Lamy

Ingmari Lamy

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy