Artipelag art

Nu har jag äntligen beställt en ny dator! En MacBook air väntar på mig så att jag kan bära den med mig. Även en kamera som inte väger massor så nu kommer det att bli bättring här! Mitt vilda liv som är i ständig rörelse har inte riktigt klarat av att hänga med i att ladda ner bilder, välja, skriva osv som tar sina goda timmar och behöver att jag kan vara mobil med det annars går det inte. Det här inlägget skulle varit klart för en vecka sen men under den veckan har min dator stått hemma och jag har varit i rörelse hela tiden.Jag älskar att röra mig långsamt, inte stressa, möta upp varje stund, stanna upp, skriva osv så det här kommer att bli bra! Men kroppen har fått krämpor och ska inte bära för tungt längre. Så nya vägar ska hittas för att vara god mot den Jag fyller 65 i sommar, i augusti, ett augustilejon, en vild själ som älskar det här livet. En riktig lejonmamma som har sina vuxna ungar runt omkring i världen.

Så här var jag då en sommardag med min pappa…vill bara göra det klart innan jag går till nästa dag, plats, event, möte…Det här var en vilsam plats, en god plats… och såna platser behövs. jag har inte ens ett behov av att analysera konsten. det räcker att ta in den som en del av helheten i vistelsen här.

Utställningen som heter Platsens Själ inger frid och kontemplation. Platsen som helhet känns Själfull och det känns gott att vara här, helt enkelt.

Börje Ahlstedt på en soffa trodde jag först var ett foto, på avstånd…men det visade sig vara en riktig gobelängväv och den är faktiskt helt otroligt gjord.

Och Baby Björns bärselar har blivit bärbar, funktionell konst.

Foto: Ingmari Lamy

 

Ingmari Lamy
  1. Nima writes

    Å så fina bilder! Dit måste jag åka! Gärna med hela familjen. Vad kostade inträdet?

  2. Ingmari Lamy writes to Nima

    Ja vekligen otroligt fint! Och soliga dagar kan man bada från klipporna. Ett riktigt svenskt paradis! Inträdet? Minns inte alls! Men försök http://www.artipelag.se och ha en skön dag.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy