Summer in the city…

Sååå härligt! Nu sitter jag på ett café Harmoni i Sundbyberg och har just ätit godaste lins soppan. Ett skyfall drabbade mig då jag var på väg att köpa färg samt gå till Macoteket och det här blev räddningen. Lyckad räddning! Lite arbetsfrid med min dator. Senastte tiden har jag varit på  trädgårdscafeet i Vinterviken, valt kakel till badrum och terrass, inredningsjobb, jobb för Gudrun Sjöden, odlat i trädgården på Backtäppan, på Grinda, i Helsingfors på jobb och på ett 3-dagars bondromantiskt bröllop på landet, ätit godaste crepe med nyplockade kantareller gjorda i en husvagn omgjord till creperia osv… Jag börjar med Vinterviken…en promenad från vattnet där båtar guppar och människor solar, förbi Vintervikens cafe och konferens, förbi kajakuthyrningen (det ska jag göra i sommar!), genom det vackra kolonilottområdet till trädgårdscafet. En dagspromenad som var allra Bästa!

Mina ekologiskt hållbara kassar från Monoprix i Paris…

skjorta från Ralph Lauren blev till solhatt och gamla Persolglasögon glimmar som solkatter…

 

Ingmari Lamy
  1. My writes

    Fått påsen du bad min mormor ge mig nu (som du mötte i Stockholm för nån månad sen), tack så mycket!!

  2. felicia writes

    Åh så fina bilder! Jag körde också klädesplagg-på-huvudet idag när jag glömde solhatten hemma. Kram till dig!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy