Summer at Knapp Karlsson…

En helt vanlig regnig sommardag åkte jag bil med en väninna för att se på ett torp utanför Norrtälje. Vi älskar äventyr och att resa runt och upptäcka nya platser men den här gången såg det ut att bli hemresa till Stockholm direkt efter besöket på torpet. DÅ kom SOLEN och med glada hjärteskutt tog resan en ny riktning! Vi frågade en kvinna som kom gående på den lilla landsvägen efter BÄSTA cafèt i närheten och fick en DIT MÅSTE NI beskrivning av först höger sen höger igen över en liten bro över Väddökanalen sen mot Arholma och DÄR finns Knapp Karlsson…! Det kunde vi inte motstå och i nedcabbad Alfa följde vi vägarna dit. Vid Barnens Ö fann vi den, Platsen! Parkerade och följde stigen som skyltarna visade —–>förbi ladugård, röda stugor och sommarängar…

Syster Sol har jag lyssnat och dansat till, härligt totalt glädjeös i raggaestil!

Ja, en sån här härlig design röra är det på Knapp Karlsson!

Och där satt Ylva Ogland som jag känt sen hon var litet barn och bodde i Järna, numera är hon världskänd konstnär som just nu tar dt lite lugnt med allt resande och njuter av att vara mamma.

Här finns  massa olika fika platser, tom båthuset är fullt inrett…

foto: Ingmari Lamy

Den största gåvan är alltid glittret på vattnet. Den yttre naturen som speglar den inre glittrande naturen, den som skiner starkt hela tiden.

Ingmari Lamy
 1. jennifer writes

  Ylva Ogland dansade en hel del i sin ungdom både ballet och jazzdans,hon gick avancerad dansgrupp vi varnliga kom bara till medel.Så Ylva hade kunnat varit dansare

 2. Ingmari Lamy writes to jennifer

  Kul! Det visste jag inte om Ylva!

 3. jennifer writes

  Men ylva är å andra sidan en tusenkonstnär,mer kreaktiv person får man leta efter

 4. Ingmari Lamy writes to jennifer

  Vem är du som skriver om Ylva? Vore kul att veta! Det var ju ett tag sen jag la upp bilder på henne. Jag håller med om att hon är en tusenkonstnär, bara hur hon klär sig är väldigt konstnärligt! Om man nu kan sätta en etikett på sånt!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy