Forts…

Kristallrummet på Rosendal…ut från trädgården till den vilda naturen, som faktiskt finns på Djurgården. Det finns 500 år gamla ekar och när det är dags för dom att falla så får dom lov att göra det och förmultna i sin egen takt. Djurgården är liksom orörd natur i små plättar med stigar och vägar, hus och ängar mellan. Som ett natur pussel. Dom orörda platserna kan man hitta…det är sååå sköööönt!

Här har människan skapat… en ceremoniell plats.

Även jag är orörd natur här. Lite påsar under ögonen, lite rynkor här och där…sånt som ofta tas bort på bild. Näsan har blivit större. det är sånt som händer. Jag har fyllt 65 nu och känner mig ursnygg! Även om jag ibland önskar att just ansiktsformen inte förändrats, att just hakan skulle se ut som förr faktiskt, resten har jag frid med, så är jag såååå mycket mer fullkomlig nu, som människa, som kvinna…totalt! Jag tror att det handlar om att släppa taget om alla ideer och krav på att vara någon annan än just den jag är…även om jag haft turen att ha väldigt få såna krav…så är det som om själva livskraften i mig fått fritt spelrum just nu…

foto: Ingmari Lamy

Den här blomman är till er! En sol!

Ingmari Lamy
  1. Charlotte writes

    Tack för att du skriver ord från hjärtat och inspirerar mig! Dina berättelser, tankar och fotografier påminner mig om och stärker mig i mitt eget sätt att vara jag. Att våga vara fri, våga ge och ta emot kärlek, våga vara mig själv och låta min själ flyga. Tack!

  2. Ingmari Lamy writes to Charlotte

    Tack Charlotte! Det känns på riktigt vackert att få ta emot dina ord och jag är glad att kunna dela friheten med dig. Tack

  3. Karin writes

    Du är så vacker Ingmari! Det var roligt att träffa dig och göra den fotograferingen tillsammans med dig och de andra. Hoppas det är bra med dig. Kramar Karin (Du får gärna kolla in min blogg om du vill)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy