MusicandArt festival/ Patti Smith

Så har jag haft ytterligare en teknisk utmaning. Inget fungerande internet!!! Flera dagar avbrott! Och så har pappa varit akut på sjukhus! Som John Lennon sjunger” life is what happens to you while you`re busy making other plans…” Nu är internet ok, PUH! Både stickan och nytt nät hemma. MUMS i denna teknikens värld när det funkar…

Här var jag! Stockholm Music and Art festival på Skeppsholmen. Ett nytt koncept som avlöst gamla jazzfestivalen. Sorry, alla jazzälskare! Det är ju så härligt med festival på Skeppsholmen. Och den här gången var musiken i högsta klass! Jag kom på kvällen,från en resa, lagom till PATTI SMITH. What a woman! what an artist!

Lite festivalmode…

stämning…

och en del av konsten. Marie-Louise Ekman, konstnär och konstprofessor.

Patti Smith på scen…hon ar bara en REN upplevelse! Så LEVANDE och med humor möter hon publiken och bjuder på sig själv

stannar upp och pratar lite. Jeanstjejen som är storstjärna med texter baserade på hennes PASSION, det hon verkligen brinner för, som alla stora artister. Det finns dom som sjunger sina vackra sånger och så finns det dom som sjunger sina sånger som om dom kommer till just här och nu och dom LEVER rakt in i själen. En sån är Patti Smith! Jag var på en modevisning hos Ann Demeulemeester i Paris för ett par år sedan och under hela visningen var det en röst, den mest suggestiva förtrollande djupa melodiska röst som reciterade poesi. Jag var helt betagen! Efteråt stod Patti Smith och hälsade på gästerna en stund, precis vid utgången, för det var ju hennes röst. Hon klär sig oftast i sin goda vän Anns kläder. Aldrig överdriven. Alltid fokus på det hon vill förmedla. Så totalt uppfylld av att se henne LIVE!

Journalisternas näste i Moderna Museets restaurang

med perfekt utsikt över scenen…och bra ljudnivå. Nu var det Antony and the Johnsons med Symfoniorkestern

FANTASTISKT BRA! Och där slutade natten…den här natten.

foto: Ingmari Lamy

Ingmari Lamy

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy