Här är jag idag…!

Åh vad jag njuter! Medelhavsvärme, en liten bris, en by från medeltiden, människor i alla åldrar, snygga äldre män och underbara gamla damer i enkla klänningar…( skönt efter modeveckan)! Sydfrankrike förstås! En liten by som heter Aniane. Låååång lunch och jobb vid datorn. Promenad i flera kilometer längs en landsväg till en flod där vi simmade. Klasar av saftiga druvor på vägen hem och en kvinna som tog upp 3 liftare som tröttnat på att gå till slut.

 foto: Ingmari Lamy

Ingmari Lamy
 1. Betty Mello skriver

  Åhh vilka härliga bilder :D Jag älskar Frankrike, världens vackraste land och världens vackraste språk <3

  Hoppas du har det bra där :)

  / Betty Mello

 2. Ingmari Lamy skriver till Betty Mello

  Merci! Cést vraiment très tres bien ici! Jobbet klart och jag stannar här HELT med mig själv! Underbart!

 3. Susanne Gossage skriver

  I love those croissants, and also all the lovely perspectives you’ve given of Aniane. Thank you for sharing these…
  Travel safe,
  Susanne

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.