Igår dans le sud de la France…

Jag sitter på wi-fi cafet på torget i Aniane kl 10 på kvällen efter en arbetsdag som startade kl 6. Modelljobb! Igår hade jag, Johanna, den andra modellen och Annie, sminkösen, en hel dag för oss själva då resten av teamet reste runt och letade platser vi skulle fota på. Det var rena drömmen att ha en hel ledig dag här! Gå längs landsvägen, plocka söta druvor och BADA! Det var VARMT! Idag har också varit VARMT och en skön stilla förnöjsamhet infinner sig i kroppen. Det har varit alltför lite sommarvärme i år. Jag är så tacksam att vara här. Det blir 6 imorgon bitti också så nu är det godnatt! Allt smink ska bort, håret tvättas och lite fler förberedelser inför morgondagen så nu går jag hem till tjejerna…vi har varsit rum i eget hus. Längtar till sängen nu men just det här…att sitta här på ett cafe i sydfrankrike kl halv elva på kvällen med min dator och det är fortfarande varmt mmmmm…Bonne nuit!

foto: Ingmari lamy

Ingmari Lamy
  1. dagge skriver

    Blir så inspirerad. Låter helt underbart. <3

  2. Ingmari Lamy skriver till dagge

    Det ÄR verkligen helt underbart! HELT underbart helt enkelt!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Fashionweeks have been going on since a month now, New York, London, Milano ended and Paris coming up, starting today. I follow some Instagram accounts that follow the fashion and will share them with you @anna_dello_russo Editor of Vogue Japan and super stylist with a huge private collection of designer clothes. Then there is @ellesverige @bonmagazine...more to follow #love #fashion #creativity #friendships #beauty #humanity #lovethebeautyofitall