Till min pappa…

Som jag redan tidigare skrivit sitter min pappa i rullstol efter en stroke…jag vill tacka min pappa, min kärleksfulla, kreativa pappa som inte någonsin klagar över allt som togs ifrån honom på en sekund…bara sådär direkt! Pappa, det var du som tog med mig och familjen på dom första resorna ut i världen, du tog med mig till Frankrike och massor av andra platser och inspirerade mig till att upptäcka världens olika kulturer. Du har lärt mig snickra, måla och mycket mer…du har lärt mig ödmjukhet inför livets alla förändringar. Du har låtit mig lyssna till mig själv och du har framförallt haft tillit till mig, låtit mig gå och finna min egen väg då jag var ung och gav mig ut i modellvärlden. Nu vill jag visa lite bilder på dom här underbara platserna jag vistats på och lite från mitt jobb. Jag vet att pappa skulle älska att vara här…

Villeneuvette…en gång var hela byn en fabrik där arbetarna bodde och sydde kläder åt armen under Napoleons tid. Då en stor ära

Idag en eftersökt plats att bo på

Phillippe…vår franska guide, som pratar perfekt svenska

Arbetarlängorna är som dagens radhus men hela samhällsstrukturen är perfekt uppbyggd med gemensamma gårdar mellan varje länga

Anna, fantastiska Anna från Gudrun Sjöden som ser till att allt fungerar

Torget med dricksvatten

Privata små sittplatser

Ett arbetsverktyg

Annie, hår o make, Monica superstylisten från Gudrun och Matts, fotografen

Johanna slappnar av mellan poserna

Vedtravar som avskärmar lite och samtidigt används veden till uppvärmning

Passionsfrukt…

foto: Ingmari Lamy

Ingmari Lamy
  1. SabinaSabina writes

    Wow Love these pix..great background

  2. Mayki writes

    Underbara bilder på underbara miljöer…..hade gärna varit där : )

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy