Lac Salago

Om man söker efter Afrika så finner man! Röd jord! Faluröd jord för nästa tema…

bara en 1/2 tim bort ett helt annat landskap

röd jord

Johanna stylas av Monica…

och Jannike väntar på sin tur

Jag älskar röd jord

tistlar

och torrt gräs

får aldrig nog

mer

och mer.

Jannike klar för foto

stativet…

och assistent Richard

Människans natur

Fantomen i grottan

Solnedgången

After work…Att vara närvarande, väntandes och uppfylld av skönheten inombords och runtomkring, i det lilla i det stora överallt, känna pulsen, hjärtats slag, ögats fröjd och vass röd jord under fötterna.

foto: Ingmari Lamy

 

 

 

Ingmari Lamy
  1. lina skriver

    man måste bara älska ditt sätt att betrakta allt på.. känner bara kärlek när jag går in på din blogg!

  2. Ingmari Lamy skriver till lina

    Gud så berörd jag blir! Känner mig så trött idag och så kommer ett sånt här fint meddelande…tack söta du! Det betyder allt att få lite kontakt med omvärlden ibland. Ha det så gott!

  3. Marja Hosk skriver

    Fantastiska färger!!! känns som att vara där! Tistlar är så vackra!!!!!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
From winter in Paris-les Tuileries I'm asking you all to go in to @stylelikeu and see their "Kickstarter link in bio". Just do that and you will be amazed at the difference this mother and daughter, Elisa and Lily have done to help the way women and men look at themself in the #iamwhatsunderneath project. Honest, stripped down, naked, revealing stories about how they have carried a low or no self esteem and now stepped into their real true selves and beauty. Just DO THIS FOR YOURSELF AND EVERYONE YOU LOVE #love#life #iamwhatsunderneath #stylelikeu #lovethebeautyofitall