La Camargue…dom vita vildhästarnas land

Upp 5 på morgonen! Bilresa med soluppgången i öster som ledstjärna och framme i Camargue kl 9, redan då närmare 40° och ingen skugga! Enda platsen att vara lite skyddad från solen var i bilen.

Se så morgonsöta och osminkade Jannike och Annie är…

det var Johannas tur att gå upp tidigast idag för att bli sminkad först, vi turades om varje dag

Varmt var det…

En lång lunchpaus, helt fantastiskt god lunch på restaurang en 1/2 tim bort och en lång paus då vi sökte nya platser att fota på (det är siesta tid för alla kloka folk just då) och kom  längst ner vid Aigues Mortes, i deltalandet. Tusentals rosa Flamingos och ett hundratal vita vildhästar såg vi på vägen dit. Vi såg hästarna på avstånd då vi fotade men dom var alldeles för skygga att komma närmare. Ranch ägaren (för det är ägd mark trots allt) berättade att dom får vara vilda och oskodda i ca 3-4 år sen blir dom tränade att bära människor och sadel…

Efter solnedgången 3 tim resa hem igen. Middag kl 10 i en medeltida stad helt omringad av murar…och hemma 1! Så kan en dag se ut…en helt speciell fantastisk dag!

foto: Ingmari Lamy

Ingmari Lamy
  1. Marja Hosk skriver

    Så underbart! fina bilder! Saknar Camargue, har saltburken med valen som minne!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Three white beauties! Flown in to a casting in Hamburg for a hair job. There was about 30 of us. Oh I was taken by the extraordinary personalities and would have loved to sit at a dinner table for hours with them hearing all the magic life stories. This  has been an extraordinary day. Grateful #love #modelling #meetings #friendships #adventure #agingwithgrace#wusdom#whitehair #lovethebeautyofitall