Skönt! Hemma! Modejobb…

Min dotter Daga har jobbat en hel del för Tintinstyle, en modeshop på nätet och värvade mig till ett jobb. En fantastisk dag blev det med enbart härliga människor! Jag fick välja STYLE OF THE WEEK åt mig själv och det blev läderjacka, boots i samma mullvadsfärg, en lång mohairkofta i bruna toner, en vit skjorta och gråsvarta smala jeans. Sen åkte vi till Hornstullstrand och fotade under brofästet i en rå betongmiljö med duvor runtomkring oss. Fokus var att bara vara mig själv i en skön känsla i kläderna och det var hur lätt som helst.

Det är lätt att stå i en miljö och bli ett med miljön då fokus är i mig.

Dessutom var utsikten en vacker kall höstdag över träd och vatten…

och dom jag delade stunden med, fotograf Jennifer, Jessica och

Var tog teambilden vägen? Jag vet att vi tog en!

Vi stannade till på Friends of Adam, precis ovanför, värmde oss och köpte goda glutenfria bullar. Friends of Adam är vad jag vet det enda riktigt glutenfria bageriet i Stockholm och dom bakar all sorts gott bröd, både olika matbröd och fika bröd. Jag vallfärdar dit för att få mitt bröd, inte för att jag är super allergier men ändå gluten intolerant så det gör en stor skillnad i magen.

Tillbaks till Tintins butik ock kontor där det blev både fika och se på bilder. Här kan du se hela reportaget fotat av Jennifer. Jag känner igen mig på bilderna och jag tycker om dom. Kan det betyda att jag faktiskt tycker om mig själv? Även om mitt yttre intre är den jag är så känner jag en så stor tacksamhet till min fina kropp…utan den vad vore jag då?

www.tintinstyle.se/style of the week

 

 

Ingmari Lamy
 1. Constancia writes

  Hej Ingmari! Vilken fin blogg du har. Härliga bilder! Fint att träffa dig på yodafestivalen.

 2. Ingmari Lamy writes to Constancia

  Detsamma fint att träffa dig! Det var vår stund där. Ses på Blueberry eller annan plats. Kram

 3. Ulla-Marie writes

  Du är så fin bland betongen … som den naturmänniska du tycks vara.

 4. lina writes

  åh har världens världens fobi för duvor men tycker nästan att dom blev vackra på bilden med dig! hoppas jag kan sluta att vara rädd någon dag…slutar förövrigt aldrig att förundras över hur vacker och inspirerande du är på alla sätt och vis!

 5. Ingmari Lamy writes to lina

  Spännande med fobier, man undrar var dom kommer ifrån. Min dotter hade jätte-fobi för ormar. Hon drog tom upp fötterna i soffan jättesnabbt om det var en orm på TV. I hennes fall så vet vi att hon hade mött skallerorm på nära håll i New Mexico då hon var ganska ung och blev skrämd. Numera är hon inte rädd längre. Skönt! Hoppas du slipper också i framtiden. tack för dina fina ord! Kram

 6. Ingmari Lamy writes to Ulla-Marie

  tack Ulla-Marie. Det har blivit mer dator än natur på sista tiden tyvärr. Dags att ändra på det! Kram till dig

 7. lina writes

  jamen visst! har lekt lite duv -detektiv och tror att fobin uppstod när jag bodde några år på malta..där var duvorna många och mega närgångna! skönt att det löste sig för din dotter, själv gick jag på terapi för ett tag sen och lyckades bli av med den men fick i läxa att åka in till malmö och mata duvor typ en gång i veckan för att fortsätta att utsätta mig för dom..som 19 åring tillhör det kanske inte topp10listan över vad man kan göra en ledig dag så nu är jag tyvärr tillbaka där jag började! kram på dig Ingmari! :)

 8. Ingmari Lamy writes to lina

  Jag tänker på duvor och dig varje gång jag ser en duva nuförtiden. Personligen tycker jag om duvor. Historiskt har dom haft en viktig roll, som brevduvor, bärarare av viktiga budskap. och deras kuttrande läte tycker jag också om. Jag tänker att 10 i topp listan för dig är att må så bra som du bara kan frambringa och om det innebär att mata duvor och tacka dom (tack hjälper i alla situationer) så kanske det är topp 10. Pröva! Jag är med! Kram till dig Lina

 9. Lina writes

  Kul att det går bra för friends of adam! Jag gillar bageri Sattvas bakverk också i Stockholm. Kolla in min hemsida för gluten-, mjölk & sockerfria recept.

  Lina

 10. Ingmari Lamy writes to Lina

  Härligt Lina! det ska jag verkligen göra! Jag undrar hur gluten, mjölk och sockerfritt, som ju låter jätte bra, är tillverkade och på vilket sätt dom är bra för hälsan förutom om man är gluten allergiker. Ska bli spännande att läsa dina recept tex. för sent på natten just nu men jag hör av mig då jag gjort det. Tack!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy