Great past…great future

My modeling has been in two time periods, the late 60s to 70s and from -91 until now… Those almost two years I have been writing here I`ve shared some of the past history from the 70s and some of what I have done the last 2 years. Realizing that there is the last 20 years as well and a lot to share from them I feel suddenly very rich. Yesterday I was at my model agency Mika`s, sitting with Jennifer, my booker, adding some new photos to their website. It was a good day at work.

Så här ser det ut där bokningsteamet jobbar

och här är en del av min sida…alla perioder finns representerade men långt ifrån alla bilder.

Ulrica och Jenny  på ekonomin sitter i eget rum och Elsa är alltid med på jobbet.

Mika`s är min modellagentur och jag har varit hos dom som modell sen- 91.  21 år! Vilket innebär alla år i omgång två av min modellkarriär . Det är ett imponerande antal år som modell. Lägg sen till 10 år, då jag jobbade utomlands, så blir det ca 30 allt som allt. Stort tack till Mikas för dom hittills fantastiska åren. Igår var jag där och satt med Jennifer, som är min bokare och la in lite nya bilder på deras hemsida. Härligt att vara där en stund med hela teamet!

See the whole website here http://www.mikas.se/sthlm/#/model/20037

 

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.