Great past…great future

My modeling has been in two time periods, the late 60s to 70s and from -91 until now… Those almost two years I have been writing here I`ve shared some of the past history from the 70s and some of what I have done the last 2 years. Realizing that there is the last 20 years as well and a lot to share from them I feel suddenly very rich. Yesterday I was at my model agency Mika`s, sitting with Jennifer, my booker, adding some new photos to their website. It was a good day at work.

Så här ser det ut där bokningsteamet jobbar

och här är en del av min sida…alla perioder finns representerade men långt ifrån alla bilder.

Ulrica och Jenny  på ekonomin sitter i eget rum och Elsa är alltid med på jobbet.

Mika`s är min modellagentur och jag har varit hos dom som modell sen- 91.  21 år! Vilket innebär alla år i omgång två av min modellkarriär . Det är ett imponerande antal år som modell. Lägg sen till 10 år, då jag jobbade utomlands, så blir det ca 30 allt som allt. Stort tack till Mikas för dom hittills fantastiska åren. Igår var jag där och satt med Jennifer, som är min bokare och la in lite nya bilder på deras hemsida. Härligt att vara där en stund med hela teamet!

See the whole website here http://www.mikas.se/sthlm/#/model/20037

 

Ingmari Lamy

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Fashionweeks have been going on since a month now, New York, London, Milano ended and Paris coming up, starting today. I follow some Instagram accounts that follow the fashion and will share them with you @anna_dello_russo Editor of Vogue Japan and super stylist with a huge private collection of designer clothes. Then there is @ellesverige @bonmagazine...more to follow #love #fashion #creativity #friendships #beauty #humanity #lovethebeautyofitall