mother and daughter…

Min dotter heter Daga. Hon är en vuxen kvinna men kommer alltid att vara min dotter och jag kommer alltid att minnas då hon föddes. Det är en del av kärleken. Först växer ett litet frö till en liten människa sen växer kärleken till den människan vidare i hjärtat och det tar aldrig slut. Ibland får min dotter och jag en chans att göra ett modejobb tillsammans, som vi gjorde här för Tintinstyle bland kristallkronorna på Berns.

foto. Jennifer Henriksson

Ingmari Lamy
 1. Ulla-Marie writes

  Men åh, vad fint … i dubbel bemärkelse!

 2. Ingmari Lamy writes to Ulla-Marie

  Tack. Ja hon är en riktig pärla min dotter. Smart och god och vacker. Just nu är vi på landet och pulsar i snö tillsammans ett par dagar. Kram till dig

 3. Lucie writes

  Sa vackert!

 4. Ingmari Lamy writes to Lucie

  Tack vackra Lucie! Ska vi skapa ett möte snart? Ett möte med många nära och kära. Berätta när du kommer till Stockholm nästa gång. Kramar

 5. Carolina writes

  Du är så galet vacker, min älskling! Din blick, din stillhet, din närvaro i stunden- MUMS! Mycket vackert linne också, det svarta med spets, det vill jag se dig i. Puss!

 6. Ingmari Lamy writes to Carolina

  Ok, svarta med spets! Hmmm! Ja varför inte! Puss till dig.

 7. Damla Yaraman writes

  Det var super trevligt att träffa idag! Massa kramar!

 8. Ingmari Lamy writes to Damla Yaraman

  Detsamma! Massa kramar till dig!

 9. Shopaholic writes

  ÅH, nu kopplar jag ihop er! Så klart hon är din dotter! Ni är så vackra båda två och din styrka lyser igenom även på din vackra dotter! Jag har träffat henne på TintinStyle och då berömt henne :-) Det var så roligt att ses vid Odd Mollys visning igår kväll. Hoppas vi kan ses igen.
  KRAM!!

 10. Ingmari Lamy writes to Shopaholic

  Ja visst är hon en söt människa. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Det var en höjdare att möta dig och dom andra “tjejerna” efter visningen. En helt ny dimension av blogg världen öppnades upp för mig och ni var så trevliga, det värmde verkligen. Låt oss ses! Kram!:-)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy