Behind the veils

Behind the veils of illusion, the wise men say, is Reality. Behind this veil, early 70s, I remember a young woman on a quest to know this reality, while posing as a model around the world. This time in London, in the studio of Hans Feurer. He had a small house and studio near Portobello road at that time, very white and modern. Hans was not easy for me to work with. At that time. Lately we have had a good heart connection and I`m curious to work with him again. In fact I would love to work with him again. And some of my veils have also fallen since then which will make a big difference.

foto: Hans Feurer

And now I´m longing to share something different than all the model photos so I will get on it very soon.

Ingmari Lamy
 1. Filippa Berg skriver

  Ingmari, du skriver sa fint, bra och gripande! Och det ar sa fascinerande att ta del av ditt livs resor! Kram och god fortsattning! xF

 2. Ulla-Marie skriver

  Ungdomlig skönhet i all ära, men det måste ju vara annorlunda att jobba som modell när det finns mer referenser och erfarenhet att kunna relatera till osv. Tack för inspirationen. Kanske åker floret på imorgonkväll …

 3. Ingmari Lamy skriver till Filippa Berg

  Älskade du! Jag inspireras så mycket av dig också. Supergott nytt år till dig! Vi ses väl på Elle-galan i år igen! Puss

 4. Ingmari Lamy skriver till Ulla-Marie

  Jag känner en sån glädje när ditt namn dyker upp igen och igen. Tack! Imorgon kväll är nyår och jag har en intention att möta det nya året med så få slöjor som möjligt. Önskar dig ett gott nytt år Ulla-Marie

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
@sthlmfilmfest I met and interviewed lovely and very talented Leyla Bouzid from Tunisia. Her first movie "as I open my eyes" touched me deeply. A story about Farah, singer in a rock band, following her heart and passion, freeing herself from traditions and letting the power of music speak. The relationship mother daughter is very central, the core of the story, Leyla told. And the music! All music composed especially for the movie. Beautiful lyrics! #love #sthlmfilmfest#leylabouzid#asIopenmyeyes#movie#lovethebeautyofitall