I surrender…and a story

I surrender to the fact that my hard disc is so full I can not enter any  new photos I have taken from the ELLE gala or any other stories. so I give you just another Harpers Bazaar photo for now:

Photographer Bill King and year 67 maybe. I look like a russian doll. Make-up done by me again. We talked about this back-stage at ELLE, with some models who said they like to do their own again today. Maybe a new trend coming up. It would not take away the job from make-up artists but add some other dimensions and styles. Why not!

Ingmari Lamy
  1. Filippa skriver

    Underbar bild Ingmari! Och SAKLART du kande Mati och co. det hade jag allt pa kann :)
    Avsis ja, men snarare vordnadsull och fascinerad av allt fint du har varit med om! Va kul med Ellegalan ocksa, i ar damp det allt ner en inbjudan i min Manhattan brevlada sa det verkar som att vinden har vant for oss ;-) Din blogg ar toppen! Keep up and you will be kept up <3 xF

  2. Ingmari Lamy skriver till Filippa

    Tack Filippa! Din blogg är också toppen! Jag blir så glad att du finns med i mitt liv trots att du bor så låååångt bort och jag förstår att det blir ännu läääängre snart. När åker ni till Aussie och kommer ni via Stockholm då? Så vi får kramas och samtalas live! Så himla lycklig för allt och ingenting! Puss

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
Photo of me for the SaintLaurent perfume Rive Gauche that was running for 5 years early 70s. This photo was posted by @olivierchatenet who found it. The photographer is the great GianPaolo Barbieri @gian.paolo.barbieri to whom I owe a lot of my 70s best work, a lot for Italian Vogue. His grand exhibit opened in Moscow last night. Wish I'd been there. So much love to you Gian Paolo. Thank you thank you thank you. #love #life #fashion #beauty#feminine #stlaurent#perfume#rivegauche#lovethebeautyofitall