Elle gala before show…

This year I had the great opportunity to be invited behind the scenes before the show, by Robert Rydberg and the ELLE-team. God, I was happy! So much creativity, inspiration, good energy and lots of friends to hang out with. I truly honor the fantastic professional people in all their different skills, stylists, hair and make up, editors, set designers, photographers, models, dressing helpers, costume makers, food makers, the and coffee makers…sound and light…event guru Micael Bindefeld…everyone that sets up the night…and so much more.

And so much more to come…

Ingmari Lamy
 1. Ulla-Marie skriver

  En kommuntant från södra Norrlands inland konstaterar: Creme de la creme av mode-Sverige! Bara Agnes b som saknas.

 2. Liliane skriver

  Hej Ingmari och tack för trevligt sällskap igår vid Solstugan!
  Har tittat lite på din sida och så roligt att se omslagsbilderna på dig från förr!
  Bästa hälsningar
  Liliane

 3. felicia. skriver

  älskar dessa backstage-bilder! så avslappnade och familjära, innerliga och hjärtliga!

 4. Ingmari Lamy skriver till Liliane

  Javisst var det trevligt att bara mötas så där. Det glädjer mig att du gick in och tittade på min blogg. Jag älskar att dela med mig av mina äventyr från förr och nu. Tills vi möts igen… Ingmari

 5. Ingmari Lamy skriver till felicia.

  Roligt att du tyckr det. Som lovat, fler på väg! Kram, Ingmari

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Ingmari Lamy
Ingmari är modell och konstnär samt håller i events och kurser i inre skönhet. Hon har varit omslagsmodell för magasin som Harper's Bazaar och Vouge, jobbat med fotografer som Bob Richardson, David Bailey och Gil Bensimon och gått visningar för Jeal-Paul Gaultier, Yohji Yamamoto och Kenzo. Här delar hon med sig av anekdoter från förr och inblickar i de projekt hon driver idag.
Instagram: ingmarilamy
What do you want with your life? I want Alive and Awake fullness every moment. If you want your heart to melt in silence and wonder at science and deep meditative beauty meeting as Love then come tomorrow evening when my friend Derk Loeks guides us in a: " Sufi training of the 3 centers. Each centre is a neurochemical, hormonal and vibrational "ocean" of intelligence that can help us touch the sacred earth and enter true meditation. Tomorrow. Friday 22 at Humlegardsgatan 11 in Stockholm 7-9.30 pm. 200:- students 150:- I'll meet you there. Great friendships and fika included.