Presidentens man?

En av mina gamla kursare är tydligen legendarisk i svenska graffitikretsar för att han en gång taggade kungens får på Drottningholm. Vad man då blir för att tagga amerikanska Air Force One kan vi ju bara spekulera i. Men det är i alla fall vad streetwearentrepenören, numera även tidnings- och dataspelsentrepenören, Marc Ecko påstår att han gjort. Han har till och med en film som "visar det" här.

Jag tycker bara det verkar jättekonstigt att en film med en maskerad snubbe som klipper upp ett staket och springer fram och sprejar "Still Free" på presidentens jumbojet inte blivit national news. Så givetvis undrar man om det inte bara är en bluff? Lite snabbgoogling har inte gett mer vid handen, någon som har bättre koll?

(För er som tycker att det blivit för mycket "hip hop-relaterade" grejer här på sistone, håll ut. Mer ariskt fashion snart!) 

Johan Wirfält

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion