En Sonic Ritual-t-shirt i large, tack!

Är normalt medium, men enligt min mening bör bandtröjor bäras “lite löst”.

DSC01277

Inser att någon sorts förklaring är på sin plats. Jag har en hater därute, eller jag har säkert flera, men i alla fall en hyfsat aktiv, passande nog på bloggen I Just Can’t Hate Enough. Han kallar sig 138, älskar metal, hatar att jag gillar Jex Thoth och är i allmänhet väldigt rolig.

Det kan låta så här. Eller så där. Och, tja, här är visst ett gäng till

Sådant uppskattas förstås. Men nu verkar det som om 138 och jag plötsligt håller på att bli, hmm, vänner. Han vill alltså ge mig en t-shirt med sitt mäktiga band Sonic Ritual. Han vill komma över, antagligen till Torsgatan, på “veganmat och spånk”. Han verkar härlig.

Frågan är bara hur det nu ska gå med hatet? Hatet – och då menar jag särskilt det klassiska metalhatet – är ju en mäktig kraft. Jag vill inte vara den som förgör den.

 

Johan Wirfält
  1. Arbetaren writes

    Ha ha! är den “öppna kommunikén” på sant???

  2. 138 writes

    NP: Circle Jerks: “Deny everything”, Mob 47 “Dom ljuger”.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion