Mode, Recension, Världsturné

Gucci Höst/Vinter 2010

Guccis makeup och hår inför höst/vinter 2010 spelade precis som kollektionen på den klassiska, italienska sexigheten. Modellerna hade markerade ögon, bleka läppar och välfönat hår med perfekt böjning, som hårstylisterna fick till genom att rulla upp håret på stora spolar. Kindbenen var diskret markerade med aprikosfärgat rouge, och ögonbrynen väl markerade.

Det blir helt enkelt inte mer Gucci än såhär. Extra tydligt blir det när man studerar bilder på chefdesigner Frida Gianninis personliga look (sista bilden), där hon nästan alltid har markerade ögon, bleka läppar och ett perfekt fönat hår.

Bilder: Style.com

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net