Mode, Recension, Världsturné

Miu Miu Höst/Vinter 2010

Miu Miu visade höstens snyggaste regnbågsögon, som tillsammans med den nakna huden skapade en spännande kontrast. Jag spår att vi kommer få se allt fler av oss dödliga ta fram de färgglada ögonskuggorna när våren närmar sig, även om vi antagligen nöjer oss med en färg.

Nästan allra snyggast är att byta ut den vanliga svarta kajalen mot ett tjockare streck av en ögonskugga i en knallig färg som lila eller blått, som man sedan smalnar av i ögonvrån. Komplettera med mascara och en hy full av lyster, men skippa läppstiftet och låt blicken vara i fokus.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net