När blev löpning fashion?

Vad hände? I helgen drog ett stort gäng bloggare och annat eminent modefolk (Daniel, Lisa, Eleonore, Claes, Lina, Nina mfl) till Göteborg. För att kolla in modescenen? För att festa? Nej, för att springa Göteborgsvarvet. Kittade i ultraslimmade, närmast futuristiska, löparkläder och neonfärgade skor intog de loppet, självklart snyggare än alla andra på plats! Den naturliga frågan som vi nu alla ställer oss – är löpning den nya grejen i modesvängen och är det till Adidas eller Nike som man ska bege sig på nästa shoppingrunda? Nina Johansson som tog sig runt de dryga två milen, på en grym tid kan tilläggas, ger oss svaren.

_

ÄR LÖPNING TRENDIGT ELLER?

NINA_ Löpning har, vad jag förstått, ökat rejält det senaste året, framförallt bland tjejer. Jag skulle absolut säga att det är trendigt, men det är nog mest för att jag själv springer så mycket, haha. Men seriöst, det går en trend just nu, bland annat ska det inom kort komma ett löpningsprogram på Tv 4, och det säger ju en del.

TROR DU ATT VI KOMMER ATT FÅ SE FLER BLOGGLÖPARE FRAMÖVER, KANSKE TILL OCH MED ETT BLOGGLOPP?

NINA_ Med tanke på hur snabb vi påverkar varandra så lär det nog komma ut fler bloggare i spåren, utan tvekan. Blogglopp? Tja, varför inte, om det är sponsrat av Kåken, medietät bar/restaurang [red anm.], och något coolt märke så kommer vi nog alla springa, haha.

HUR ÄR MAN SNYGG I SPÅRET?

NINA_ Just nu tycker jag det är lättare än någonsin att vara snygg i spåret, alla de stora märkena har ju riktigt fina träningsplagg. Robyn hade ju tex Adidas-tajts på sin spelning på Way out west, bara en sån sak. Och hur hett är det inte med svarta tajts och ett svart linne? Du kan gå direkt från spåret till Humlegården, om du inte svettas lika mycket som mig vill säga.

Rodeo
 1. Josefine writes

  Hmm, jag måste bara påpeka att träningsbloggar finns det en massa av och de har nog redan arrangerat ett och annat blogglopp.

  Reply

 2. Micke writes

  Känns det inte bara so någon jävla reklambyrå i samarbete med adidas fixat det här och skickat ner några sköna modemänniskor. Eller var det bara en tillfällighet att alla hade adidas då de annars gör rätt dåliga löparskor. Saucony, New Balance, Nike, Asics med flera spöar skiten.
  Tror bara det är ett vidrigt adidas/reklam samarbete! Fast kredd till alla som tog sig runt. Dryga 2 mil är iaf mycket. Jogar hellre än sätter min fot på kåken iaf!

  Reply

 3. Micke writes

  Joggar ska det såklart stå. eller springer kanske man ska säga!

  Reply

 4. Fly förbannad writes

  Som sagt: luktar Adidas pr-avdelning lång väg. Och det luktar inte gott.

  Reply

 5. Sara writes

  Pr-avdelning eller inte så tycker jag adidas kör riktigt sjyssta grejer bland sina löparkläder. Köpte ett par svarta långa löpartights där härom veckan och jag har aldrig fått så många komplimanger för ett par tights! Sen har jag inte koll på deras skor ännu..

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net