Kultur, Mode, Skönhet, Tävling

Vinn biljetter till nya YSL-filmen

När Yves Saint Laurent gick bort våren 2008 lämnade han sin livs- såväl som affärspartner Pierre Bergé i livet. Tillsammans hade de revolutionerat modevärlden – nu återstod en enastående konstsamling som en symbol över deras gemensamma konstnärliga strävan. När den såldes refererades den till som århundradets auktion. Genom föremålen, som i sig själva berättar sina historier, och unikt intervjumaterial med Pierre Bergé, är dokumentären Yves Saint Laurent – Den stora kärleken en intim skildring av kärleken och konsten som förde Yves Saint Laurent och hans partner samman.”

Vinn biljetter till filmen Yves Saint Laurent – Den stora kärleken. Vi på Rodeo har sex biljetter som du kan tävla om genom att besvara följande fråga:

I vilket land föddes Yves Saint Laurent?

1. Frankrike
x. Algeriet
2. Spanien

Filmen har premiär fredag 15 oktober och kan ses i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö,  Lund och Västerås.

Maila ditt svar tillsammans med dina kontaktuppgifter till: tavling@rodeo.net. Skriv YSL i ämnesraden. Senast på fredag kl 12 vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net