Buzz 23/11/10

Hon frågade mig om jag inte var sugen på att jobba med magasin, ett magasin som vi tillsammans skulle starta från ruta ett, under Bonnier.”

Elin Kling

Kommentar: Jag gissar att jag inte är ensam om att vara extremt nyfiken! Men med Jonna och Elin vid rodret känns det som om det inte kan bli annat än en kommersiell succé!

”Jag har gått ringlös ett tag nu, känner mig nästan naken utan något runt fingrarna. Men dessa från Guccis smyckeskollektion skulle inte sitta helt fel.”

Frida Fahrman

Kommentar: Frida gillar Guccis guldringar, själv fastnade jag mest för tanken på att ha likadana ringar på alla fingrar. En smyckestrend i begynnelsen?

” Underbara Betty från Nisch iklädd mina sidenkläder.”

Olle Edvard

Kommentar: I slutet på förra veckan hade designgymnasiet visning av elevernas arbeten. Jag är verkligen ledsen att jag inte kunde gå. Jag tycker att Olles kläder ser väldigt fina ut. Vill se mer!

“White body”

Maria Van Nguyen

Kommentar: Veckans finaste bloggbild/outfit

WISH LIST | 001__Clown Boots, Mini For Many by Minimarket. 002__Cabas bag, Céline. 003__Wallet, Comme des Garçons.”

Ida Rislöw

Kommentar: Det verkar som om veckans hetaste önskeprodukt är en plånbok från Comme des Garçons. Jag har sett den i olika varianter på flera bloggar. Varför just nu? Julklappstips?!

Rodeo
 1. Buzz - Hotspot | Rodeo Magazine writes

  [...] ny Buzz – check it out! Spara / dela med [...]

  Reply

 2. Gabriella writes

  Gillar Olle Edwards post- som alltid, men även bilden med den vita bodyn känns helt rätt

  Reply

 3. Camilla writes

  Jag har faktiskt inte kunnat sluta tänka på lika ringar på alla fingrar sedan jag såg det på Fridas blogg. Måste ut på jakt efter ett budgetalternativ.

  Reply

 4. Krista writes

  Så tråkigt med ännu en mode tidning, och namnet Style by?! Det känns som man sett lite för mycket av Elin, hoppades på att hon skulle utomlands och jobba. Jag tror inte alls på den. Gäsp.

  Reply

 5. Linnéa writes

  Tycker det ska bli intressant att se Elin Klings modemagasin, framförallt för att hon flirtat mer med “high fashion” (obs, viss ironi här) på senaste tiden, men hennes styrka och fanbase ligger ju i att hon är superkommersiell och tillgänglig. Liksom, tror största delen av hennes fans skiter rätt blankt i hur fantastisk Rad Houranis senaste kollektion är, utan bryr sig mer om budgettips och mer allmängiltigt mode. Så ja, det blir intressant att se vilken av dessa två målgrupper hon väljer att rikta sig till!

  Reply

 6. Vi satsar på innehåll. Jävligt bra innehåll. - Lisa C | Rodeo Magazine writes

  [...] det minsta konstigt att Sverigedemokraterna anställer en blond, rivig, partytjej som sekreterare. Här skvallrar Karolina Skande om veckans inlägg hos de svenska modebloggarna. Här gör Benjamin Rask [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net