Buzz 21/12/10

SAMMANFATTNINGAR AV 2010

Allt som glittrar (och där ingår även metallicnyanser) får mig att jobba mig fram som en krigskämpe i butikerna.” Columbine Smille

Kommentar: Alla summerar modeåret 2010. Vad hade man på sig? Vad var årets händelse? Alla ger sin bild av 2010. Härlig läsning!

TUNNA SMYCKEN


pants, whyred. shoes & top, hope. necklace, vintage” Maria Van Nguyen

Kommentar: Tro mig. De supertunna diskreta smyckena är nästa grej efter de stora blaffiga. De har redan börjat dyka upp på de allra stilsäkraste bloggarna. Ann-Sofie Back att tacka?

VECKANS DETALJ


” Party igår hos min kära vän som fyllde år. Temat var färgklick, och jag tolkade temat bokstavligt. Färgklick i mittbenan” Josefin Arestav

Kommentar: Förra veckan skrev jag att turkost/mingrönt var i ropet. Karin väljer att lägga en turkos linje i mittbenan. Fin detalj!

VECKANS NYHET

CARINE ROITFELD SLUTAR efter nästan 10 år på Vogue Paris” Elin Kling

Kommentar: Det har inte gått en modebloggare värd namnet förbi att Carine Roitfeld lämnar Vogue Paris. Alla undrar naturligtvis vad hon ska göra härnäst och vem som kommer att ta över hennes position.

BAKOM KULISSERNA


”Anledningen till att jag inte ta hann fler bilder var att Natalie Massenet (CEO och grundare) herself kom förbi” Camilla Åstrand

Kommentar: Camilla besöker Net-a-Porter och blir starstruck när hon får träffa Natalie Massanet. Visst är det alltid lika roligt att få tillträde till platser som man inte skulle fått om det inte varit för bloggar?

Rodeo
  1. Bloggbuzz - Hotspot | Rodeo Magazine writes

    [...] det om den här veckan? Tunna smycken, året som gått och Carines avgång – bland annat. Kolla in Buzz! Spara / dela med [...]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net