Buzz 04/01/11

BLOGGSEMESTER

”Nu ska jag njuta av semester”

Sofi Fahrman

Kommentar: Sofi ska njuta av lite semester. Har inte du precis varit på semester i Hamptons/Texas/Verbier/Los Angeles/Las Vegas? Ja, jag är bara avundsjuk.

VECKANS BLOGGBILD

” I get lots of emails from people wondering what kind of makeup I use”

Carolina Engman

Kommentar: Carolina visar upp sina perfekt sotade ögon. Fina bilder.

KAMPANJKOMMENTARER

” Kommentarer:  ”Kristen i Frejas knä = min dag är gjord” ”Freja outshines, dock inte så svårt i denna bild” ”Suck vilken röra”

Olle Edvard

Kommentar: Februarimagasinen har börjat hitta till hyllorna vilket innebär att vårens kampanjer är här. Bloggarna är naturligtvis inte sena att kommentera och åsikterna går ofta isär.

ILLUSTRERADE BLOGGARE

Fick precis ett mail från superduktiga Sonia som ritat med en av mina outfits som inspiration! Otroligt smickrande, verkligen!”

Sania Claus

Kommentar: Var och varannan bloggare dyker upp som illustration just nu. Ett bra sätt för en aspirerande illustratör att visa upp sig?!

NYÅRSMATEN

” Tack för igår mina vänner!”

Karoline Andersson

Kommentar: Det har varit nyår och modebloggarnas (något underliga) faiblesse för att visa upp den mat man äter har slått nya rekord. Jag har aldrig sett så många humrar i hela mitt liv!

Rodeo
 1. Buzz fuzz - Hotspot | Rodeo Magazine writes

  [...] – varför älskar alla modebloggare att blogga om vad de äter? Läs om det och mycket mer i veckans Buzz. Spara / dela med [...]

  Reply

 2. Gozzip.se - Allt om Kändisar, Blogg och Mode Buzz fuzz | writes

  [...] Dagens mat är nästan vanligare än Dagens outfit nu för tiden. Läs om det och mycket mer i veckans Buzz. Kommentera Postat i Bloggar. Bokmärk permalink. ← Tittarsuccé för SVT och [...]

  Reply

 3. bell writes

  like like like det här inlägget.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net