Mode, Nyheter

J. Lindeberg öppnar nytt på Söder

J. Lindeberg öppnar nu i dagarna en ny butik på Sankt Paulsgatan 3, Södermalm, med ett sortiment handplockat från märkets huvudkollektion. Stor fokus verkar ligga på att höja modegrad och image genom en konceptuellt inredd butik skapad i samarbete med Dusty Deco, där söders gentlemän ska kunna shoppa bland amerikanska och italienska vintagemöbler, kelimmattor och platsbyggda bokhyllor. Om detta går hem hos den unga och trendkänsliga publiken som vistas kring Götgatsbacken återstår dock att se.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net