Mode, Nyheter

altewai.saome öppnar eget


Altewai.Saome var en välkommen nykomling på Stockholms modevecka i år där de visade en med rätta uppmärksammad höstkollektion. Som en frisk fläkt på den svenska modescenen har den nya svenska designerduon Natalia Altewai och Randa Saome berikat oss med italienska kunskaper hitförda genom tidigare erfarenheter från bland annat märket Etro. Nu etablerar de sig med sin första egna butik i Sverige vilken har tillägnats Malmö och finns att besöka på Regementsgatan 10. Butiksinredningen är specialdesignad av Jonas Nordgren och Johannes Herbertsson på RVW Furniture och ska vara något utöver det vanliga. Har du vägarna förbi rekommenderar vi ett stopp för att uppleva atmosfären och kanske shoppa något från den flicksöta vår/sommarkollektionen som även kan köpas via den nyöppnade webbshoppen. Klicka dig dit här!

 

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net