25/04/11

Varje tisdag plöjer Rodeo bloggarna på jakt efter gemensamma nämnare. Här är veckans…

MEST OVÄNTADE SAMARBETE…


Isabella Löwengrip aka Blondinbella “Nu är jag några tusenlappar fattigare men desto rikare på plagg som har årtionden av historia bakom sig.”

Kommentar: Blondinbella är på Beyond retro. Blondinbella upptäcker vintage.

 

SMARTASTE SAMARBETE…

Rebecca och Fiona “Vi har länge velat göra detta, inte minst för att det är så många som frågar oss om hur man DJ:ar/hur det är att jobba som DJ osv. Så nu är det dags, vi presenterar Rebecca & Fionas DJ-skola!”

Kommentar: Rebecca och Fiona, eller Adidas kanske man borde säga,  bjuder in 20 ungdomar mellan 16 och 20 til dj-skola på Fotografiska i Stockholm den 6:e maj, bra initiativ och smart pr från både Adidas och Rebbecca och Fionas sida.

SNYGGASTE PLAGG OCH BILD…

Fashionsphere ” Jag trodde att den skulle spricka, men insåg sedan att den stabiliserades av en inbyggd korsett som anpassades efter kroppen. Fortfarande lite klurigt att andas, men jag fick övertala mig själv om att om kvinnorna på 1700-talet kunde utstå detta, kan jag också det. Även fast jag gärna skulle föredra minst en storlek större. Eller en jerseytop.”

Kommentar: Låter som att ha på sig en mardröm, men det är bara att gratulera, sjukt snyggt!

HÅRFÄRG…


Cissi Wallin “Lessnade och bytte hårfärg. Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR`T! Känner mig som en TYP ny människa som kan springa Midnattsloppet utan att blinka.”

Kommentar: Vissa nöjer sig inte med ny vårig färg på nagellacket eller väskan!

BURKINIDEBATT PÅ RODEO …


Johan Wirfält “Bilderna på Nigella i den heltäckande, genomblöta tygdräkten kablades ut över hela världen under gårdagen. De låg på förstasidan till samtliga stora brittiska nyhetssiter, jag antar att samma sak skedde på andra håll också. Reaktionerna lät inte direkt vänta på sig.”

Kommentar: Rodeos egen Johan Wirfält skriver läsvärt om hur bilderna på tv-kocken Nigella Lawson, bärandes en burkini, väckt uppmärksamhet på nätet. Han menar att burkinin “är en symbol för kvinnlig frigörelse”, Parisa på Nöjesguiden håller med; “hur många gånger har man inte hört en tjej säga att det “vore skönt att bära burka”, just den dagen, eller som ett skämt, för att de önskar att de kunde välja bort sitt utseende. Eller snarare fokuseringen på det och värderingen av det. Lägg då till ett massivt kändisskap och ett oönskat följe paparazzi-fotografer.”

 


 

 

 

 

 

 

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

info@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net

Arkiv