03/05/11

Varje tisdag plöjer Rodeo bloggarna på jakt efter gemensamma nämnare. Här är veckans…

HATTPARAD…


Ebba von SydowHoppsan! Prinsessorna Eugenie och Beatrice stod för dagens mest spektakulära (?!) hattar. Och outfits också, för den delen…”

Kommentar: Bröllopsklänningen släng dig i väggen! Länge leve den kungliga hattyran! Dags att börja bildgoogla.

KOMBO…


Marcella Mravec “Vad tror ni, kommer man totalt ha tröttnat på neonväskor och beige, smalklackade pumps när hösten kommer? Just nu är jag i alla fall rätt sugen.”

Kommentar: Marcella Mravec och Carolina Engman på Fashionsquad tipsar båda om sommarkombon neonfärgade sadelväskor och smalklackade pumps. Vi tror att svaret är JA på Marcellas fråga.

MEST “PROVOCERANDE”…


Niklas Lundqvist “De Creepers-liknande skorna han har på sig med lite platå är ju fantastiska. Undrar vad det är för märke?”

Kommentar: Skorna må vara fantastiska, men det är ändå mycket annat i bilden som, eeh, distraherar.

ROLIGASTE

Parisa Amiri “Vågar inte ens föreställa mig hur jag själv skulle gå loss därinne, jag skulle förmodligen börja gråta om jag sträckte ut handen i mörkret och möttes av en toaborste. Jag skulle kunna vara med! Om det inte vore för kameltå-trikåerna de insisterar att klä upp sina offer i.”

Kommentar: Vi håller med Parisa om att Total Blackout är något av det roligaste på tv just nu.

GENREBYTE…


Sofia springer “Här på Elle kommer jag att skriva om hur jag hittade ett sätt att springa som passade mig, både träningsmässigt och stilmässigt. Här är gårdagens löparoutfit som jag bar när tog mig runt Big Sur Marathon.”

Kommentar: Modejournalisten och författaren Sofia Hedström gör temablogg tillägnad jogging. Måste man springa i kjol nu?

 

 

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net