Kultur, Mode, Skönhet, Tävling

Show Up Fashion Award

Tipsa Show Up Fashion Award om en duktig designer som du tycker bör delta i tävlingen 2012. Du vinner biljett till mässa, final och galakväll den 29 september på Borås Wäfveris gamla lokaler på Västerbrogatan 8. Skicka din rekommendation samt kontaktuppgifter till info@showupfashion.se så skickas en biljett till dig!


Rodeo
  1. Agnes Lidén writes

    En duktig designer som jag skulle vilja tipsa om är min vän Amanda Mattsson. Faktum är att duktig inte riktigt räcker för att beskriva henne. Ambitiös, kreativ, påhittig och drivande är några av de ord som verkligen passar in på henne. När hon väl påbörjar ett projekt slutför hon det alltid. Hon tror på sig själv och lägger dessutom ner hela sin själ i arbetet vilket jag tycker är störtcoolt. Jag diggar henne som bara den!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net