Mode, Nyheter

RODEO.NET ÄR ÅRETS TIDSKRIFT DIGITALA MEDIER 2011

”Den här sajten sticker ut i en djungel av modemagasin som söker sitt uttryck på nätet. Inte alla lyckas, men Rodeo.net utstrålar ett starkt engagemang för ämnet och gör sajten på sitt eget vis. Bäst i klassen just nu.”

– Juryns nominering till “Årets Tidskrift Digitala Medier”

Rodeo.net plockade hem det finaste online-priset vid onsdagens Tidskriftsgala. Juryn som bestod av Mats Åkerlund, ansvarig för digitala strategier på Sveriges Radio (ordf.), Hanna Dunér, mediereporter Svenska Dagbladet och Sofia Mirjamsdotter, frilansjournalist utsåg Rodeo.net till Årets tidskrift digitala medier.

– Jag har äran att få jobba med några av Sveriges vassaste medarbetare, som har Sveriges smartaste och mest nyfikna läsare. Det här är deras pris! Vi vill att siten ska spreta vad det gäller perspektiv och åsikter, men ändå präglas av ett gemensamt tänk. Någonstans där har vi lyckats skapa något intressant som jag är väldigt stolt över att få vara en del av, säger Lisa Corneliusson, chefredaktör Rodeo.net.

Så med andra ord:

Tack juryn, tack alla kära medarbetare och tack underbara läsare. WE LOVE YOU.

Rodeo
 1. HURRA FÖR OSS! - Marcella Mravec | Rodeo Magazine writes

  [...] Rodeo var nominerade i två klasser – Årets Tidskrift Populärpress och Årets Tidskrift Digitala Medier. Och vi VANN den sistnämnda! Wohoo! Det känns så himla kul. Läs mer om detta fantastiska HÄR. [...]

  Reply

 2. Rodeo.net vann! - Agnes B | Rodeo Magazine writes

  [...] Svenska Tidskrifter delar ut pris till de bästa titlarna inom respektive kategorier i år. Och Rodeo.net vann Årets Tidskrift Digitala Medier! Detta är så otroligt glädjande. Hurra! Det är ett stort pris, och det går till alla [...]

  Reply

 3. Pony the Trap writes

  Well deserved I’d say. I doff my cap.

  Reply

 4. Observatören writes

  Grattis till er allihop, bra jobbat!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net