Mode, Nyheter

Vårens Rodeo är här

Tisdag 6 mars landar Rodeos fullspäckade vårnummer i butik!

Med OS och VM i fotboll i sikte ligger fokus på idrott och identitet, uppbyggnad och underkastelse. I det nya numret av Rodeo träffar vi fotbollstränaren Pia Sundhage, som håller fast vid solidaritetstanken genom att göra saker tillsammans, vi pratar gymkultur med författaren Sven Lindqvist och publicerar ett utdrag ur hans klassiker Bänkpress – och kontrar samtidigt med ett gymkapitel ur Josefine Adolfssons kommande roman.

Martin Gelin reser runt Texas med tv-serien Friday Night Lights i bagaget och den svenska välfärdsmodellen i bakhuvudet och Malena Rydell besöker en gymnastikvärld som passar perfekt in i arbetslinjens Sverige.

Fotograf Julia Hetta drar till stallet tillsammans med stylisten Ellen af Geiljerstam, och Rodeos modechef Tekla Knaust tolkar vårens sportrefererande mode tillsammans med fotograf Peter Gehrke.

Vi träffar även bröderna Alejandro, Fille och Pablo Leiva Wenger i deras första gemensamma intervju, vi skuggar Lars-Erik Berenett och regissören Måns Månsson på inspelningen av den sista snuten-filmen Hassel och frågar oss om inte H&M:s väg mot framtiden innefattar en avgörande paradox.

Från och med tisdag finns det nya numret av Rodeo hos Interpress återförsäljare, lättast att hitta på Pressbyrån och Seven Eleven. Köp den på webben via Papercut. Utomlands distribueras Rodeo via ExportPress, återförsäljare listas snart här på siten.

Mycket nöje!

Rodeo
  1. ONSDAG 1209 - Marcella Mravec | Rodeo Magazine writes

    [...] Klädkrisen avblåst! Nu ska jag snart hem och get ready för kvällens Rodeo-fest, hurra. Vårens nummer av Rodeo landar i butik nu på tisdag, och om ni är nyfikna på hur omslaget ser ut och vad numret innehåller – klicka HÄR. [...]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net