Mode, Nyheter

Carine Roitfelds nya tidning blir bok: 'CR Fashion Book'

En mock-up på Carine Roitfelds nya modemagasin, med Kati Nescher, fotat av Sebastian Faena.
Bild: FMG.

Carine Roitfeld sparar inte på krutet nu när hon ska lansera sin nya modetidning. Och det börjar redan där – i formatet – för det blir ingen tidning per se utan en fet bok som kommer utkomma varje halvår med start i september.

CR Fashion Book är namnet, alltså döpt efter Carine Roitfeld själv. Som om det inte vore nog spelas i skrivande stund även en film in om själva skapandet av Carines nya magasin. Bok.

Dokumentärfilmen går under titeln Mademoiselle C och filmas av Fabien Constant, som tidigare producerat modedokumentären Marc Jacobs & Louis Vuitton, och i filmen kommer stora namn som Tom Ford, Karl Lagerfeld, och Donatella Versace tydligen att intervjuas (och troligtvis kasta kärleksfulla lovord over Carine).

Och som om inte det DET vore nog, kommer vi även se Carines feja på reklamsidorna i höst. Eller snarare hennes sotade blick. Det är sminkmärket M.A.C. som kommer med den geniala idén att lansera smink tillsammans med Carine. Det blir ett tjugotal produkter som alla fokuserar på sotade ögon och nakna läppar. Helt enkelt Carines look. Som ansikte ser vi Carine Roitfeld själv, såklart, fotad av Mario Sorrenti.

Carine Roitfeld för M.A.C. Foto: Mario Sorrenti. Bild: M.A.C.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net