Mode, Nyheter

Citatet: Beth Ditto tycker Karl Lagerfeld är "gammal och spinkig"

“Folk frågar typ, ‘Kallade du Karl Lagerfeld gammal och spinkig??’ Och jag svarar “Well, vad är han då? Ung och fet? Det är han är inte!’ Jag har ingen lust att vara supersmal eller superperfekt. När jag blir äldre vill jag se ut som Patti Smith. Det är så jag känner mig exakt. Mustasch och allt, det låter bra.

The Gossip-sångaren Beth Ditto svararkritiken hon riktade mot den gamla och spinkiga Karl Lagerfeld efter att han i sin tur tagit sig rätten att uttala sig negativt om sångerskan Adeles vikt. Hennes pricksäkra självsäkerhet lyssnar vi gärna på.

Foto: All over press.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net