Mode, Nyheter

Nakna män, latex och olja: här är Lady Gagas reklamfilm för parfymen Fame

 Ja, när man letar i bildbank efter senaste bilden på Lady Gaga, ser alla ut så här.

I slutet av augusti är en stor dag för Lady Gaga – och för Sverige?

Inte bara syns Gaga på septemberomslaget av Vogue – den 29:e augusti är det internationell lansering för hennes parfym FAME (“världens första svarta eau du parfum“) – detta samtidigt som Gaga befinner sig i Sverige inför sin spelning på Globen Arena den 30:e augusti. Spekulationer har därför satt igång bland fans på Facebook om stjärnan faktiskt kommer vara på plats för ett spektakel i Stockholm under världslanseringen av Fame. Lanseringen ligger dessutom samtidigt med Stockholms modevecka – kommer Gaga göra ett exklusivt uppträdande för den samlade modebranschen?

Under tiden vi väntar på Gagas ankomst, kan vi stirra intensivt på Gagas 34 sekunder långa Steven Klein-regisserade reklamfilm för Fame. Blinkar du finns ju en risk att missa hälften av klippen i filmen, där Gaga bland annat bär latex och en krage gjord av persikor och blir klättrad på av nakna modellmän, Gulliver-style.

Doften Fame kommer att kosta 299 kronor för 30 ml EdP eller 399 kr för 50ml EdP och släpps i hela Sverige den 15:e september.

Bilder: Alloverpress.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net