Mode, Nyheter

Weekday tar in nya exklusiva modemärken

Inför hösten ser vi en nysatsning på Weekday, när de återgår till att åter sälja externa varumärken. Från och med den 23:e augusti kommer utvalda Weekday-butiker att bli återförsäljare för de svenska varumärkena Örjan Andersson jeansBACK och Rodebjer, samt den nykläckta Antwerpen-skolade modeskaparen Cedric Jacquemyn och franske Christophe Lemaire.

Lemaires vardagsjobb är som chefdesigner på Hermès och hans egna, eleganta och sportiga linje är väl uppskattad inom modekretsar. Weekday blir den första återförsäljaren i Norden att ta in hans plagg. Kul initiativ från Weekday!

 

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net