Mode, Nyheter

Din Sko och Linda Sundblad i samarbete för flickors rättigheter

Den svenska modeindustrin fortsätter på spåret “shopping med ett gott samvete”. Nu är det skokedjan Din Sko som initierar ett samarbete med Plan Sverige och deras kampanj för flickors rättigheter, Because I am a girl.

Efter att tidigare ha satsat på profilerade modebloggare väljer Din Sko sångerskan Linda Sundblad som ansikte för hösten.
Linda Sundblad har valt ut favoriter ur Din Skos skinnkollektion XIT, ett samarbete som presenteras under namnet Styled by… Linda Sundblad.
Linda Sundblad beskriver sin relation med Din Sko som “livslång” och älskar att det är möjligt för alla att hitta skor till budgetpris.
– Det är som bekant en konst att klä sig snyggt för en rimlig budget. Att dessutom få möjligheten att stödja Plans fantastiska arbete för unga tjejer gjorde det enkelt för mig att tacka ja, säger hon i ett pressmeddelande.

Från varje par som säljs ur Styled by… Linda Sundblad går 50 kronor till Plans Because I am a girl och deras arbete som syftar till att stärka flickors rättigheter, bland annat genom att förbättra chanserna till utbildning.

 

 

 

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net